„Сѐ најдобро за младенците“ од кумот, пред да колабира…

Нека му биде оваа последна свадба на која ќе го мачат вака, оставете го човекот да си вечера!

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.