„Сакам да сум постојано бремена, но не сакам јас лично да имам повеќе деца, па затоа одлучив да ја „рентам“ мојата матка на тие што им треба!“

Бременоста е фантастично време кога бебето расте во стомакот на мајката. Некои мајки навистина уживаат во ова искуство и чувствуваат посебна врска со своето идно бебе. Но, има една мајка која чувствува нешто уште поспецијално. Таа сака да биде бремена постојано и сака да им помогне на другите луѓе да станат родители.

 

1. Причината поради која станала сурогат

 

Латоре имала силна причина да стане сурогат. Таа поминала низ тажно искуство кога претходно имала спонтан абортус. Ова ја направило многу тажна и осамена. Но, таа исто така се чувствувала благодарна за своето дете, знаејќи дека некои луѓе воопшто не можат да имаат бебиња.

 

 

Во 2019 година, таа го добила своето второ дете, синот Треј Јуниор. Но, откако тој се родил и таа престанала да дои, сакала да му помогне на друго семејство да има бебе. Таа се обидела да воспостави посебна врска со семејството и да може да го види бебето во иднина. Ова било навистина важно за неа. Таа, исто така, сакала да и помогне на мајка која самата не може да има деца.

 

2. Таа го документира секое нејзино сурогат искуство

 

Латоре сакала да се сеќава на нејзиното „патување“ со сурогат мајчинството, па направила фотографии и видеа. Таа добила помош од група која наоѓа семејства за сурогати и тие ја усогласиле со вистинското семејство. Ова и бил првпат да биде сурогат, а процесот се состоел од неколку чекори.

Отишла на лекар и направила тестови на крвта за да се увери дека е здрава. Потоа, таа потпишала договор да се согласи да му помогне на семејството да има бебе. Таа, исто така, направила неколку снимки за да помогне во процесот и тие избрале ден за да го започнат сето тоа. За сето ова искуство таа добива околу 50.000 долари.

 

3. Причината е што таа постојано сака да биде бремена

 

Латоре навистина ужива да биде бремена, а и нејзиното семејство смета дека тоа е одлично. Нејзините деца дури знаат дека таа им помага на други парови носејќи го нивното бебе. Таа дури направи „TikTok“ велејќи: „Кога сакаш да бидеш бремена, но не сакаш повеќе деца, стануваш сурогат“. Таа смета дека бременоста е лесна и ѝ се допаѓа како се чувствува. Тоа е посебна работа за неа.

 

 

4. Сепак, секогаш има луѓе кои се груби кон неа поради нејзиниот начин на живот

 

Понекогаш, лошите коментари се појавуваат на социјалните мрежи на Латоре. Луѓето велат: „Сурогат си само за пари“ или „Најди работа“, па дури и „Тоа го правиш затоа што навистина ти требаат пари“. Овие зборови може да болат, но Латоре останува силна и продолжува да го прави она што таа верува дека е правилно. Таа ги знае своите причини и не дозволува овие коментари да ја срушат.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *