Сакаше да го исчисти автомобилот за време на голомразица, па нѐ почести со уметничко лизгање

Оваа година уште не видовме снег, но тоа не нѐспречува од топлината на нашиот дом да се смееме на луѓето кои се борат со него. Пази дрво!

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *