Салма Хаек на сите им се допаѓа повеќе во баварски стил

Салма одлучи да ги испочитува домаќините, истакнувајќи ја нивната традиција и сите сме и благодарни за тоа.

Животот не е целосен доколку не е зачинет со малку еротика. Разбудете ги вашите чувства со жешките но и комични и драматични моменти на каналот Еротика.