Самер ја промовира својата нова колекција спортска облека

24-годишната американска фитнес-модел и ѕвезда на социјалните мрежи Самер Реј ја промовира својата нова колекција спортска облека „Сомер Реј“ активна облека (2021 година) и вреди да се погледне.

Животот не е целосен доколку не е зачинет со малку еротика. Разбудете ги вашите чувства со жешките но и комични и драматични моменти на каналот Еротика.