Само македонската торта е различна од другите

Автор: Анонимен

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.

  • N . N . напиша:

    EU do 2030 ke se raspadne , a ako postoi ke ne primat 2130 …!?!?!?!?

  • Коментирај анонимно

    Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.