Самохрана мајка на 8 деца (виц)

Мајка со 8 деца под 8-годишна возраст влегува во социјалното да бара социјална помош:
– Сами ги одгледувате?
– Да…
– Каде е нивниот татко?
– Не остави пред 8 години…
– Како тогаш имате 8 деца под 8 години?!
– Па, еднаш годишно доаѓа да ми се извини што не остави…

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *