Се држи за последната врвка надеж и не се предава! Да не беше неговата упорност ќе немаше ништо од црвениот тим

Моментот кога се појавуваат другите од неговиот тим како да се вратиле од војна и тој ги носи сам на јажето…

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *