Се изнајмува студентска соба во Холандија за само 600 евра месечно! Живо џабе за вакви услови

Изгледа локацијата е многу добра, па затоа ценава вака.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.