Се сменија времињата (виц)

Се удираат два автомобили на раскрсница.
Од едната излегува бесен 45 годишен маж растен во социјализмот, а од другата 22 годишен дечко од новото време.
Кога 45-годишниот си го видел автомобилот, почнал да му вика на младиот:
– Гледај што направи бе, да те е***.
А младиот со нежно гласче:
– Оф, мене главата ме заболе, а тој за љубов ми зборува.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.