„Се соблече боса и си ги крена нозете на стол, на сред авион“ и уште 9 ситуации, кои ќе ве извадат од кожа!

Иако лутината и нервозата се негативни чувства, многу луѓе сакаат да ги искусат овие состојби на умот. Тоа е затоа што тие обично чувствуваат неправда, а гневот им дава одредена утеха. Можеби затоа луѓето сакаат да ја споделуваат својата лоша среќа и несреќи на интернет како начин да добијат сочувство од другите.

Ние мразиме да гледаме како луѓето се измамени и се вознемирени од нешто, но ваквите ситуации се дел од животот и треба да научиме како да се справиме со нив.

1. „Добив „Airpods“ со мојот нов „Iphone8“, или можеби не?“

2. „Свежо отворена тегла џем со мувла внатре“

3. „Се соблече боса и си ги крена нозете на стол, во сред авион“

4. „Сопругата само што го нарача џемперов, вака стигна“

5. „На амбалажата пишуваше „Нема да ви се верува дека е свеќа“. Не знам зошто поверував дека е свеќа“

6. „Сладолед без корнет!“

7. „Сакам само да седнам и да плачам“

8. „Пијан возач ми го демолираше автомобилот во 7:35 часот наутро!“

9. „Пријателот ми рече дека знае да направи начос…“

10. „Трагична фотографија од трагичен момент“

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.