„Се заљубив во човек кој ми кажа дека е доктор, но потоа случајно го фатив на неговата вистинска работа“

Имам 24 години, а тој 32. Го запознав на една апликација за запознавање пред три месеци. Тој рече дека е врвен доктор и дека завршил факултет по биологија на престижен универзитет. Се одеше одлично. Сексот беше фантастичен, а тој беше многу романтичен, иако не сакаше да троши многу пари на мене.

 

Минатата ноќ, штотуку влегов во Тако Бел и го видов како работи таму зад шанкот. Се погледнавме, а јас се правев кул и нарачав храна. Потоа отидов дома да го обработам она што го видов. Се обидов да му се јавам денес, но тој не ми одговори.

Како можеше вака да ме лаже? Дали мажите го прават тоа често? Во апсолутен шок сум. Дали треба само да му простам што лаже и да продолжам со врската? Или да го откачам. Не сум сигурна дали ќе му дадов шанса ако знаев дека работи во Тако Бел од

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *