„Се заљубив во мојот 62 годишен спонзор – па сега сме заедно и јас заработувам повеќе пари од него“

Актерката од филмовите за возрасни, Нова Хоторн, се отвори дека се заљубила во нејзиниот „sugar daddy“.

Непосредно пред Ковид, еден од „спонзорите“ на Нова, Џејмс (62), љубезно и понудил резервна соба кога таа се нашла без дом поради проблеми со сопственикот. Аранжманот требало да биде привремен додека таа најде друго место за живеење, но заврши со тоа што таа ги напуштила сите други врски и започнала врска само со него. Таа сега сподели како процветала нивната врска и откри дека деновиве заработува дури и повеќе од него.

 

 

 

Нова, од Австралија, рече: „Во 2019 година, јас и Џејмс се снаоѓавме толку добро како домаќини што Џејмс рече дека можам да останам додека не ја завршам мојата диплома. Потоа, на крајот од мојата диплома, беше КОВИД, па затоа јас никогаш не заминав. Многу брзо, почнавме да се чувствуваме како на двајцата ни се допаѓа живеењето заедно. И еден ден му реков: „Мислам дека навистина те сакам“ и тој рече: „Никогаш немаше да го кажам тоа прв“.

 

 

 

Според Нова, Џејмс помогнал нејзиниот бизнис да се развие до точка каде што таа заработува повеќе од него и тие станале финансиски независни еден од друг. Нова рече дека првично избрала да се поврзе со Џејмс поради нивните слични вредности. Таа објасни: „Кога го прочитав неговиот профил на веб-страната беше напишан на начин што се поврзуваше со мене. Тој беше ориентиран кон социјалната правда и екологист. Јас сум веган, така што навистина се поврзав со него на тие точки. Тоа воопшто не се засноваше на неговите приходи“.

 

 

 

Нова рече дека Џејмс бил заинтересиран да „инвестира во нејзиниот бизнис“ и дека сакала академски да го прошири својот ум. Таа додаде: „Во минатото, не се забавував со некој повеќе од четири или пет години постар од мене, но со оглед на моето потекло во технолошката индустрија и како стриптизета, наидов на многу момци слични по возраст на мене кои не беа баш „господа“. Го видов најлошото од нивното однесување. Затоа, не беше изненадувачки што се поврзав со некој значително постар – постарите мажи беа типично мажи кои подобро ме разбираа, но не очекував дека тоа ќе се случи како што се случи!“

 

 

 

„Кога почнавме да се забавуваме , имавме разговор каде што тој рече: „Сакам да бидам твој единствен дечко“. И реков: „Да, но исто така ми се допаѓаат девојките“, а тој ми рече „Добро, не можам да бидам и твоја девојка“.

 

 

„Во мојот професионален живот, снимам и со жени, а во мојот личен живот, понекогаш се гледам со жени. Но, не ме интересираат други мажи. Џејмс знае дека тоа е дел од мене и го прифаќа тоа“.

Коментарите доаѓаат откако Нова претходно ја откри неверојатната сума што ја заработува од нејзината кариера, при што зачудувачката бројка изнесува 103.377 долари годишно.