Шефицата и мажот (виц)

Три жени работеле во канцеларија и решиле да си тргнат порано од работа затоа што шефицата ја немало. Едната тргнала на шопинг, другата на фризер, а третата право дома. Се вратила дома, ја отворила вратата од спалната и што да види, мажот ѝ со шефицата во кревет…
Ја затовила вратата пополека и се вратила назад во канцеларијата.
Следниот ден колешките пак ѝ рекле да си одат порано од работа бидејќи шефицата пак ја немало.
– Ааа, ако сакате одете си, јас не одам никаде. Вчера за малку ќе ме фатеше.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *