Шегаџијата за малку ќе ѝ ги плаќаше болничките трошоци на бабичката

А сега може ќе треба само психијатриските, но смеењето е најдобар лек зарем не?

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.