Секој со тоа што има. Вие што би избрале во оваа ситуација?

За нас ако може камиончево овошјето изгледа баш одлично.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *