Секој ученик може да ја реши оваа загатка. Можете ли вие?

Дајте му на вашиот мозок, навикнат на рутина, нестандардна задача! Гарантираме дека ќе биде корисно и интересно.

Значи, треба да ја пронајдете низата во распоредот на круговите и да ја замените точната опција наместо прашалникот.

Обидете се да погодите што е можно побрзо! Ајде да видиме колку сте паметни.

Решението е на страна 2…

  • Suzana напиша:

    Rešenieto e broj 3 zašto edinstveno toa se vklopuva vo zadačata,crtežot,Jas taka mislam,ispravete me ako grešam.

  • Коментирај анонимно

    Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *