Секој женет маж ќе се препознае (виц)

Жената му се јавува на мажот:
– Душо, каде си?
– На автобуска. Го чекам автобусот.
– Побрзај, те молам!
– Добро! Ќе чекам побрзо.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *