Селма Хаек дојде со своите 2 златни глобуси на доделувањето на Златен Глобус

Доделувањето на наградите се одржа во Лос Анџелес, а ова дефинитивно е моментот кој не смеете да го пропуштите.

Животот не е целосен доколку не е зачинет со малку еротика. Разбудете ги вашите чувства со жешките но и комични и драматични моменти на каналот Еротика.