Што прави под масата градоначалникот на Јужно-Курилск, Вјачеслав Власенко, за време на видео конференцијата со другите градоначалници

Гувернерот на Сахалинска област од Руската Федерација, поради кризата започнал често да одржува видео состаноци со сите градоначалници, а еден од нив е најголем фраер.

Животот не е целосен доколку не е зачинет со малку еротика. Разбудете ги вашите чувства со жешките но и комични и драматични моменти на каналот Еротика.