Што се случува на паузите на руските кошаркарски натпревари?

Американските „чирлидерки“ може да скокнат во најблиската река, за да не трпат вакво понижување :).

Животот не е целосен доколку не е зачинет со малку еротика. Разбудете ги вашите чувства со жешките но и комични и драматични моменти на каналот Еротика.