Си ја изгубил жената на покер (виц)

– Жено, собирај си го во куферот, те изгубив на покер… Те давам на Перо… Зошто плачеш мори?
Не сакам, Кире, не сакам … ни спалната му е убава, само крцка… ниту пак чаршафите му се во мојата омилена боја…

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.