„Си поиграв со судбината! Истетовирав смешна слика од жена ми и имаше две опции: или ќе се смее или ќе се разведеме. Погодете што се случи!“

Овој човек решил да ја шокира сопругата со тоа што на неговото тело истетовирал смешна слика од неа.

Џерод Гроув (28) решил дека сака да се пошегува со својата сопруга Теган (30) со тоа што ќе направи тетоважа од нејзина смешна фотографија.

 

 

Двојката од Квинсленд сака да се шегува еден со друг, но Џерод решил да ја засили својата игра со оваа урнебесна тетоважа, поради која неговата сопруга на почетокот се расплакала. Тој вели дека Теган го прави ова смешно лице за да ги насмее луѓето, но не ни претпоставувала дека ќе биде фатено на камера.

„Таа немаше поим дека го правам ова, едвај чекав да дојдам дома и да ја видам реакцијата на Теган. Знаев дека ќе го прифати на еден од двата начина, или ќе се смееме заедно или никогаш повеќе нема да ја видам оваа девојка. Претпоставувам дека имам среќа што таа има пристојна смисла за хумор. Сепак, на почетокот многу плачеше, потоа многу се смееше, а потоа повторно заплака додека гуглаше ласерски компании.

 

  

Но, на крајот, таа само ги крена рацете нагоре и се насмеа.

 

 

Џерод, продолжи: „За тетоважата беа потребни осум часа да се заврши. Беше болно, но она што ме болеше уште повеќе беше апсолутната болка во чекањето да видам дали Теган ќе се насмее или ќе нема никаква врска со мене никогаш повеќе. Сите многу ја поддржуваа тетоважата. Имав некои луѓе кои прашуваа што ќе се случи ако се разведеме и претпоставувам дека ќе добијам ласер“, призна Џерод.