Силниот мајстор беше доволно спремен да го бутне ѕидот, но не и за тоа што му се случи подоцна

Со свој „камен“ по глава.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!

 • Жарко Г. напиша:

  „Силниот мајстор беше доволно спремен да го БУТНЕ ѕидот…“

  А, што стана со преубавиот македонски збор ТУРНА или ТУРНЕ!!!???
  Дали вие во Мотика воопшто сте следеле настава на Македонски јазик во основно училиште или и тие што ве воспитувале биле исто така ИДИОТИ кои не си го сакаат сопствениот јазик!?
  А, од друга страна пена на устата ви излегува кога зборувате за Татарите кои не ни го признаваат јазикот.

 • Коментирај анонимно

  Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *