Симпатична девојка со ангелски талент. Нека не ве лаже невиниот изглед…

Ние во Мотика ѝ ја доделуваме наградата за „Мотика талент на месецот“.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *