Синот ја прашува мајката што му е тоа на коњот (виц)

Семејство – татко, мајка и син одат во циркус. На арената излегува дресиран коњ. Синот ја прашува мајка си:
– Мамо, мамо, што е тоа што му виси на коњчето меѓу нозете?
Мајката се чуди што да му одговори и му вели:
– Ништо не е тоа.
Таткото со самозадоволна насмевка на лицето кон мајката:
– Ама многу сум те разгалил…

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.