Синот прв пат отишол во стри*тиз бар и видел нешто што не треба (виц)

Мајката загрижена му се јавува на синот-тинејџер:
– Сине, каде си, единаесет и пол е, а утре си на училиште!
– Мамо, немој да се лутиш, но јас сум во еден стриптиз бар.
– Гледаш ли нешто што не треба да гледаш?
– Да!
– Што?
– Тато…

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *