Сите професори сакаат Барбара да не магистрира и повторно да се врати на предавања, а за тоа имаат МНОГУ ДОБРА причина!

Епа ништо, ќе мора директно да ја вработат на факулетот, како асистентка на пример…

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *