Сите вие што мислевте дека женскиот фудбал е здодевен, погледнете го ова!

Ваков лоб удар со ножички ниту на најголемите фудбалски ѕвезди не им текнало да изведат.

  • Џуро напиша:

    Обожавам женски фудбал.

  • Коментирај анонимно

    Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.