Сите знаеме што значи жолт снег, така? Епа и дечково знаеШЕ, но сакаше да се увери

Следен пат може и да не мрдне од дома кога ќе паѓа снег.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.