Шизик не се станува, шизик се раѓа! Малиов знае трик што ќе ја насмее дадичката

Е, од овој, треба да бегаат девојчиња за едно 20 години, ќе биде опасен.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.