Скопска романтика во денешно време

Нема невреме коешто може да го спречи кавалерот да направи романтичен гест. Но, не е лошо и да си ги знаеш можностите.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.