„Скопските“ фраери имаат порака до сите вас… и вашите телефони… и вашите маси ииии продолжни кабли

Во 3124 какви народни мудрости ќе учат децата: „Полнете ги вашите телефони на вашите маси и не носете продолжни кабли… пријателче мое“ – народна поговорка 2024 година н.е