С*кс по телефон на работа (виц)

Се успав за работа и ми ѕвони секретарката на шефот:
– Пеце, сакаш ли с*кс по телефон?
– Пааа… да… да…
– Те поврзувам со шефот…

  • Коментирај анонимно

    Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.