Сликовит одговор на прашањето: „Дали има пајаци во Австралија?“

Да, има. Сигурно повеќе од што има луѓе.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!

  • Коментирај анонимно

    Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.