Случаен минувач го саботира снимањето во живо и не помина баш најдобро! Македонска работа!

Да помине кога „жива душа“ не поминува? Е, за ова треба храброст господине!

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.