Смешни дизајни на производи какви што не би сакале да сретнете во супермаркет

Кога дизајнерите ќе се заиграат во слободното време…

 

 

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *