Смислата на животот (виц)

– Во локалното продавниче влегува маж. Продавачката го прашува:
– Сакаш ли нешто, комшија?
– Да ја сфатам смислата на животот и да го откријам своето внатрешно јас.
– Комшија, биди поконкретен – Скопско или Даб?

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.