„Со години се обидувавме да зачнеме дете – се покажа дека погрешно сме имале с*кс“

Кинеска двојка која со години се обидувала да забремени била вознемирена откако открила дека цело време имале погрешен секс.

„Четири години брак, а ниту мажот ниту жената не знаеја како да забременат“, изјави акушерката Лиу Хонгмеи, која ја прегледувала збунетата двојка од провинцијата Гуижоу. „Парови со толку недостиг од општо знаење се многу ретки“.

 

Брачниот пар, на возраст од 24 и 26 години, побарале лекарска помош откако не можеле да забременат и покрај тоа што четири години последователно се обидувале.

„Двојката беше многу млада – мажот 26 и жената 24 години. Тие беа многу здрави, но и покрај тоа што беа во брак четири години, не можеа да забременат. Нивното семејство им правеше голем стрес поради тоа“.

 

Акушерката сфатила дека нешто е наопаку откако жената тврдела дека односот бил „невообичаено болен“. Лиу направила неколку тестови, само за тие да откријат нешто многу пошокантно: жената била ДЕВИЦА.

Искуството на Лиу ја поттикнало да го прегледа анусот на жената, при што открила дека нивната неспособност да забременат се должи на фактот што тие по грешка имале анален секс четири години.

 

Со цел да се поправи нивната сексуална неписменост, добриот лекар на парот им дал прирачник за сексуално образование, како и упатства за тоа каде правилно треба да оди.

Сопругата забременила неколку месеци подоцна, по што парот го известил сега пензионираниот лекар со испраќање на нејзината поранешна болница живо пиле и 100 јајца – бидејќи, како кокошката, конечно сфатиле како да имаат добра „лежица“.