Со оваа вежба нема да ве боли грб никогаш повеќе! Но, затоа ќе ве боли глава…

Кое е помало зло, бирајте…

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.