Со своите вешти раце и неколку едноставни алатки, Грег Олијник создава прекрасни уметнички дела од картон

Од сложени структури до необични роботски карактери, талентот на Олијник блеска во неговите рачно изработени креации. Покрај картонот, некои од неговите дела се опремени дури и со LED светла. Не е изненадувачки што талентот на Олијник привлече голем број обожаватели меѓу љубителите на уметноста. Не пропуштајте ја шансата да ја видите неговата неверојатна работа со свои очи.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.