Со својата „глупоќа“ доби 2 жолти картони за 17 секунди

Ај што тој е глуп, ама и другите патат поради тоа. Ги остави соиграчите на цедило.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.