Со ваков „лајфхак“ бројот на паштети што можат да се понесат на одмор во Грција е неограничен

И наше море повторно ќе биде наше 🙂 .

 

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *