Со ваква популација светот не треба да се грижи за својата иднина: Инфуенсерите чекаат ред за сликање

Да ви кажувал пред 20 години некој дека ваков ќе стане светот, ќе сте го направеле будала.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.