Со вакви лидери на партии кои се дел од владата, не мора да се грижиме за нашата иднина

Едно е сигурно: Никогаш нема да бидема на дното (секогаш ќе тонеме уште повеќе)

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.