Шофериштето на денот на го забележа огромниот бетонски блок, па лесно си најде паркинг место

Ај што не го виде, ама не го ни слушна.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *