Совет за странец кој прв пат доаѓа во Македонија (виц)

Никогаш не прашувај Македонец:
– На што да седнам?
– Што да јадам?
– За што да се фатам?
– Што ќе ми дадеш.
Одговорот во сите случаи е ист…

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *