Специјален сендвич за вечера (виц)

– Жено, што има за вечера?
– IKEA-сендвич!
– Каков е тој сендвич?
– Се е во фрижидерот, само треба да си го составиш.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *