Специјално за вашата девојка: супер практичен курс за паркирање од минута и пол

Човеков ќе ви каже финти за никогаш повеќе да не згрешите при паркирањето.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.