Според лична карта е Полјачка, но според начинот на фрлање на копјето – чиста Гркинка

Ова е Адриана Сулек, полската атлетичарка која се прослави според специфичниот начин на фрлање на копјето.

  • boki напиша:

    gomna da jadete

  • Коментирај анонимно

    Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.